Kaljupeten Kesäreissut Kuusamon villiin erämaahan. Yhteistyössä: Northern Lights Expedition Oy ja Matka Hyrkäs

Lähde kanssani tutustumaan Karhukuusamon villiin erämaahan. Varaa koko paketti (sis. karhubongauksen ja koskenlaskun) tai osissa. Elokuun reissu 5.- 8.8.2021

5.8. torstaina matkapäivä, lähtö Turusta ja Helsingistä. Saavumme iltasella Ruva Holidaysille, jossa majoittumisen jälkeen illallinen ja sauna.

6.8. perjantaina aamiaisen jälkeen kuljetus kokopäiväretkelle Kitkajoen kuohuihin. Varusteet, melontaopas, retkieväät ja kuljetus kuuluvat retken hintaan (tämän osan voi jättää pois matkapaketista). Illalla Ruva-ahossa illallinen ja sauna

7.8. lauantaina aamupalan jälkeen patikointia joko pieni karhunkierros tai käynti Riisitunturilla. Tämän jälkeen kuljetus Isokenkäisten Klubille. Alkuillasta lyhyt siirtyminen Karhukuusamon karhunkuvauspaikalle (tämän osan voi jättää pois matkapaketista).

8.8. sunnuntaina aamupalan jälkeen kotimatkalle.

Reissuun voi lähteä joko varaamalla koko yllä mainitun paketin tai siis vain osia siitä. Ryhmän maksimi koko 12 henkilöä. Matka toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 8 reissaajaa. Matkanjärjestäjänä Matka Hyrkäs.

Kaljupete oppaananne koko reissun ajan.

  • Reissun hinta alk. 628 euroa, sis. kuljetukset, yöpymiset ja mainitut ateriat
  • Reissun hinta ilman karhubongausta 783 € tai reissu ilman koskenlaskua 718 €.
  • Koko paketti 883 € Hinnat sisältävät alv:n.

Matkavaraus: matka@hyrkas.net

Maksuohjeet sekä varausehdot saat paluupostissa. Seuraamme alueellisia koronarajoituksia ja pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin tarvittaessa.

Kysy lisää reissun sisällöstä Kaljupeteltä: info@kaljupete.fi

Seuraavat reissu elokuussa 5. – 8.8.2021