Lumikenkäily

Lumikenkäilystä on moneksi!!

Jo ihan pelkkänä liikuntasuorituksena lumikenkäily on talven ehdoton ykköslaji.

Lumikengillä pääset talvella metsän ytimessä tutustumaan luonnon upeisiin nähtävyyksiin, luminen maasto sekä metsien nousut ja laskut lumisia kalliorinteitä pitkin ovat jo kokemus samalla kun kroppa polttaa kaloreita huolella.

Lumikenkäilyn aikana koko kroppa tekee työtä, hartiat, keskivartalo ja jalat ovat kaikki käytössä ja vielä kun aivot prosessoivat samalla ympäröivää luontoa, niin voi sanoa että lumikenkäily on kokonaisvaltaista kehon ja mielen treeniä.

Eräällä lumikenkäsafarilla ranskalaisperhe kysyi ”what Animals we can see here in the Finnish forest?” Vastasin että ”eläinten jälkiä varmasti näemme, mutta tuskin eläimiä, eläimet näkevät kyllä meidät”

Koskemattomassa lumessa helposti myös törmää eri eläimien jälkiin, metsissämme asustelee vapaana jäniksiä, kauriita, kettuja, supikoiria, hirviä ym. ja mitä syvemmälle metsään mennään sitä harvinaisempia jälkiä tulee myös vastaan, eläinten jälkiä kun haluat bongailla niin lumikengät ovat myös oiva väline talvella siihenkin hommaan.

Kiinnostaisiko kokeilla lumikenkiä muttet halua ostaa itsellesi omia?

Siinä tapauksessa ota yhteyttä Kaljupeteen sähköpostilla tai viestillä, lunta riittää vielä etelän metsissä ja järjestän erilaisia lumikenkäsafareita aloittelijoille ja konkareille.

Kysy tarjous omalle porukalle, tai osta oma reissusi Kaljupete Shopista.

Siirry kauppaan tästä.