Suokota
Hinta 125 euroa/hlö + kotavuokra+ kotamenu.
Lähtö Espoon keskuksen junaparkkikselta perjantaisin klo 17.00
Kierrämme syksyisen suon reunaa iltahämärässä auringonlaskun aikaan.
Välitän suon tarinan, kerron miten suoluonto on syntynyt. Suoruska on aina kokemisen arvoinen, joten kamera kannattaa pitää valmiina.
Päätämme suoreissumme kodalle, jossa meitä odottaa tunnelmallinen nuotio sekä herkullinen hotelli Nuuksion kotamenu.
Kota on käytössämme 1,5 tuntia, jonka jälkeen paluu n. klo 21.30 Espoon keskukseen.
Varustus: säänmukainen
Suoreissu toteutuu, kun vähintään 2 hlöä on ilmoittautunut tutustumaan soiden tarinaan.
Max. osallistujamäärä: 6 hlöä. tai sop. mukaan.
Kodan hinta on 95 euroa, joka jaetaan osallistujien kesken, ja maksetaan hotellilla.
Kerää kaveriporukka kasaan ja tulkaa tutulla porukalla kokemaan suomystiikka. Ehkä ensi kerralla vietämmekin reissulla koko yön.
KOTAMENU:
Varaukset vähintään 6 hengen ryhmille sekä kaikille ruokailijoille yhtenäinen menuvalinta.
Makkarapannu (kolmen makkaran lajitelma)
19 €
Hotellin kirkas perunasalaatti, vuohenjuustosalaatti,
omena-hapankaalisalaatti.
Lisukkeena Hotellin tulinen sinappi, ketsuppi, suolakurkkua, vaaleaa mallasleipää ja merisuolavoita.
Loimulohi 43 €
Metsäsienikeitto, tumma leipä ja voi.
Loimulohi, metsäyrttivaahto ja nuotioperuna.
Termoskahvi.
Keitot nuotiolla.
Suppilovahverokeitto, tumma leipä ja voi 18 €
Riistakeitto, leipävalikoima ja voi 18 €
Siikajärven siikakeitto, leipävalikoima ja voi. 18 €
Ruokajuomat laskutetaan erikseen.