26.-27.8. Tik Tok-luontokokemus Hotelli Nuuksiossa!!

Tervetuloa arvon Tik Tokkilaiset Suomen luonnon päivänä 26.8. nauttimaan, upean ja puhtaan suomalaisen luonnon äärelle Hotelli Nuuksion tiluksille.

Päivämme alkaa noin klo 14.00 tapaamisella Hotelli Nuuksion aulassa, josta siirrymme siniseen taloon, matkaa n. 100 metriä, tuolla myös yövymme.

Alkuseremonioden jälkeen pääset minun opastamana legendaariselle Kaljupeten suoreissulle, jossa kuulet vain tätä reissua varten rakennetun tarinan.

Vien sinut erittäin mielenkiintoisella tavalla jääkauden loppuvaiheisiin, josta nykyinen ympäröivä luontomme on saanut alkunsa, matkan aikana (koko matka n. 2 kilometriä, aika n. 2 tuntia) kuulet kertomanani mitä tapahtui 10 000 vuoden aikana, miksi luontomme ja eritoten suot ovat sellaisia kuin ovat, mistä kumpuavat pelottavat tarinat soiden elämästä, joita tässä maassa riittää ja onhan meidän suomalaisten DNA:han taottu jo syntyessämme viha -rakkaussuhde soita kohtaan!

Suoreissun jälkeen siirrymme kodalle, jossa meitä odottaa aivan mieletön kolmen ruokalajin menu, elävän tulen äärellä kypsyy loimulohi sekä nuotioperunat jonka lisukkeena metsäyrttivaahto, näiden kypsyessä nautimme alkupalaksi metsäsienikeittoa sekä tuoretta saaristolaisleipää, jälkiruuaksi nautimme teeman mukaisesti lakkahilloa leipäjuuston kera. Kodan lämmössä, hyvän ruuan ääressä kuulet samalla uskomattomia tarinoita.

Kun vatsa on täynnä ja hyvä mieli, niin tästä onkin hyvä siirtyä astetta vapaammalle, jaetaan porukka kahtia ja aloitetaan leikkimielinen kilpailu, jonka voittajia odottaa ehkä jopa jonkinlainen palkinto, aika näyttää mitä tapahtuu.

Aivan mielettömän Tik Tok-päivän päätteeksi lämpiää Siikajärven rannalla rantasauna omalla laiturilla, saunoja on kaksi, miehille ja naisille omansa, rantasaunan päässä on oma kabinetti, josta on aivan huikea maisema suoraan järvelle, kabinetissa nautimme illallisen (juustotarjotin, tuoretta patonkia ym. herkkuja.)

Tästä onkin hyvä siirtyä unten maille siniseen taloon.

Sunnuntaiaamu alkaa maittavalla aamupalalla Hotelli Nuuksion buffet-pöydästä, jonka jälkeen siirrymme hotellin viereiseen koivikkoon, jossa pääset ripustamaan itsellesi riipparin koivujen väliin meidän avustamana, ja kokeilemaan milta tuntuu olla vaan kun @luontoamma rauhallisella äänellään vie sinut mielikuvitusmatkalle jonnekkin, jossa vaan nautit olostasi.

Tik Tok luontokokemus päättyy puolenpäivän aikaan Hotelli Nuuksion tupaan, jossa nautitaan herkullinen lounas buffet-pöydästä, pidetään hauskaa, saat ehkä vielä pienen muiston tästä huikeasta vuorokaudesta, jos olet käyttäytynyt niinkuin sanotaan.

Kaikella on hintansa.

Tik Tok Luonnonpäivä, joka on laatuaan ensimmäinen ja todella kattava viikonloppu ajatellen luontoon tutustumisen, eräilyyn liittyvien kysymyksien, metsästyksen lähes mihin vaan mikä liittyy tähän aihealueeseen saat vastauksia, opit ja koet satavarmasti uutta, ja hauskaa on sen lupaan.

Koko setti 275-. euroa/hlö.

Heräsi varmaan kysymys, keitä me ollaan?

Kerron pienen tarinan..

Alkuvuodesta @luonnonlapsi83 otti minuun Tik Tokissa yhteyttä, ajatuksella ”oisko siistiä saada Tik Tokkilaisia fiilistelemään luontoa niinkuin me” siitä hetkestä alkoi Tik Tok Luontopäivä jalostumaan, mietimme miten ja missä..”no sinähän vastaat Hotelli Nuuksion myynnistä, sinne tietysti tämä rakennetaan” totesi @luonnonlapsi83, no niinpä..tietysti, mitä mä oikeen mietin, ajattelin..

Siitä se sitten lähti, @luonnonlapsi83 tuli pääsiäisenä käymään Keski-Suomesta tutustumaan Hotelli Nuuksion tiluksille.

Vein hänet tutustumaan suohon niinkuin minä ne koen, eli suokengillä suonsilmien yli kohti paikkaa minne riipparit asennetaan ja jossa seuraava pakkasyö vietetään.

Tästätä alkoi todellinen suunnittelu, jossain vaiheessa mietittiin että olisi hyvä jos joku kolmas samanhenkinen Tik Tokkaaja olisi vielä mukana, yhdessä päädyttiin ajatukseen että @luontoamma sopisi hyvinkin tähän rooliin.

Olinkin jo aikaisemmin keskustellut hänen kanssaan soista Tik Tokissa, joten laitoin viestiä hänelle, ehdotin että näytän erään upean suon jossa on vaarallisia isoja suonsilmiä, mutta suokengillä pääsee yli kyllä tosin pienellä jännityksellä.

Täällä sitten oikealla hetkellä kysyn mitä mieltä ajatuksesta lähteä mukaan, no tätä ajatusta ei ollut kovin vaikea myydä.

Näin oli koossa kolme erilaista persoonaa jotka viettävät ja nauttivat ympäröivästä luonnosta ison osan elämästään, kaikki me kolme omalla tavallamme ja omilla kokemuksillamme tarjoamme juuri sinulle mielettömän Tik Tok luontokokemuksen.

Tik Tok hinnat Hotelli Nuuksiossa

Jos tulet kauempaa, ja haluat majoittautua hotellille aikaisemmin, tai kenties lähteä myöhemmin saat ajalle 25.-26.8. tai 27.-28.8. Hotelli Nuuksiosta majoituksen erikoishintaan koodilla ”Tik Tok luontopäivä” yhden hengen huone 95 euroa ja kahden hengen huone 115 euroa saatavuuden mukaan, hinta sisältää aamiaisen.

Kyselyt/varaukset suoraan hotellille myynti@hotellinuuksio.fi tai soittamalla numeroon 09 8567 6880.

Lisäinfoa Hotelli Nuuksiosta sekä hotellia ympäröivästä luonnosta Hotelli Nuuksio

Tapahtumaehdot

Ilmoittautuminen on sitova kun olet maksanut osallistumismaksun Suon tarina. (holvi.com) verkkokaupan kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.8.23

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen tapahtumaa, tämän jälkeen ilmoittautumismaksua ei enää palauteta.

Paikan voi veloituksetta antaa toiselle henkilölle, jos itse on estynyt, tässä tapauksessa ilmoita sähköpostilla järjestäjälle sähköpostilla kaljupete@gmail.com.

Tapahtuman minimi osallistujamäärä on 18 henkilöä, mikäli tapahtuma perutaan järjestäjien puolesta, palautetaan maksaneille summa kokonaisuudessaan.

Tapahtumaan osallistujat ovat vastuuvakuutettuja järjestäjän puolesta.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Osta täältä!!

Paras ja helpoin tapa kokea Suomen (ellei peräti koko maailman) ensimmäinen Tik Tok luontotapahtuma Hotelli Nuuksiossa.

On olla nopea ja kilkata tuosta linkistä Suon tarina. (holvi.com) tai mennä päävalikosta Kaljupete suoretki store kauppaan ja klikkaat ainoaa tuotetta mikä siellä on, eli ”Tik Tok luontopäivä” sitten vaan toimit ohjeiden mukaan.

Samalla varmistat että tapaat 26.-27.8. samanhenkisiä ihmisiä kuin sinä, ja takuulla nautit viikonlopustasi, ja muista että vain 20 henkilöä mahtuu mukaan, joten ole nopea!!

TERVETULOA JA HOTELLI NUUKSIOSSA NÄHDÄÄN!!